RENATE C. K. RUE

Gruppeinstruktør, Aktiv Mot Kreft,  Pilates/yoga/sirkeltrening PT, og Fysisk Aktivitet og Helse-rådgiver NIH.

Renate C. K. Rue er utdannet danser ved Den Norske Operas Ballettskole, Royal Ballet School og London Studio Centre. Hun har jobbet flere år som moderne danser for kompanier i Norge og England. I 2001 tok hun fordypning i Pilatesteknikken og sertifiserte seg gjennom Pilates Foundation UK og Stott Pilates Canada. Renate har vært aktiv innen dans og idrett hele livet og har en dyp forståelse og respekt for menneskers unike evne til bevegelse. Hun har 19 års erfaring i bransjen, som kursholder, master-instruktør og personlig trener, både i Norge og utlandet. Hun har et brennende engasjement for faget og inspirerer folk til selvinnsikt og interesse for å holde kroppen i bevegelse og aktivitet. Hun motiverer til å utforske bevegelsesglede, vektlegger forståelsen, og skaper trygghet rettet mot bevegelsesmuligheter den enkelte innehar.

I 2003 var hun med på å starte Pilates Room i Oslo, og fungerte som studioleder frem til 2009 før hun startet firmaet PT Pilates i 2010. PT Pilates har fokus på helsefremmende tiltak, helhetlig tenkning om trening av kropp og sinn, funksjonell styrketrening, vanngymnastikk, pusteteknikk, og stresshåndtering – rettet mot bedrifter og treningssentre. Renate er videre utdannet Frisklivs-Coach og velværemassør ved Axelsons Body Work School. Personlig trener, Aktiv Mot Kreft-instruktør, og Fysisk Aktivitet og Helserådgiver gjennom Norges Idrettshøgskole.

Hun holder også kurs og foredrag på diverse treningssentre, bedrifter, danse-/musikal-skoler, og hun tilbyr personlig trening for individer med ulike livsstilsplager.

Renate har spilt inn trenings-DVD’en «Pilates Ball». Dette er en morsom og effektiv DVD å følge, men personlig instruering anbefales uansett nivå. Klikk på bildet for å kjøpe denne DVD’en.

OM TRENINGEN

Om Pilates

Pilates er en trening for kropp og sjel, og passer alle uansett alder eller fysiske forutsetninger. Målet er å oppnå en bedre holdning, stressredusering og minske sjansen for å pådra seg skader. Riktig trening med Pilates kan hjelpe deg til å forebygge vond rygg, stiv nakke, stress og andre muskulære problemer.

Om Yoga

Yoga flow er en rolig, dynamisk og enkel time å følge. Pusten er nøkkelen til bevegelse, og yogastillingene knyttes sammen. Effektene inkluderer økt beveglighet, smidighet, styrke og kroppsbevissthet.

Om Budokon®

Budokon oversatt fra Japansk betyr “veien for en åndelig kriger”, og er inspirert av yoga og kampsport. Det er en super trening som kombinerer beherskelse av kropp og sinn. Du kan være leken som en apekatt, sterk som en tiger – bevegelsene utfordrer både styrke og balanse, hurtighet og kraft.

Budokon krever sterk indre disiplin. Den gir deg tilbake den dynamiske og funksjonelle treningen samt det dypere som handler om indre vekst, som du tar med deg inn i dagliglivet, i dine handlinger og dine valg.

Vanngym

Vanntettheten, motstanden, og turbulensen som skapes ved bevegelse i varmt vann utfordrer kroppen og hjelper oss samtidig til lettere å kunne kontrollere bevegelsene ved hjelp av både oppdrift, motstanden, og turbulensen som skapes ved bevegelse. Dette minsker også belastningene på ledd og utfordrer balansen.