Kurset har som hensikt å skape en innsikt og bevisstgjøring av kroppens bevegelsesmuligheter og styrke kroppen på en god og skånsom måte ved å tilrettelegge basis-styrkeøvelser og øvelser i Pilatesteknikken. Sammen vil vi rette oppmerksomheten på hva du kan utføre av øvelser framfor begrensinger. Pusten vil være sentral.

Bli mer bevisst på hvordan kropp og hode på en god måte kan jobbe sammen, redusere stressnivået og styrke kroppen både fysisk og psykisk. Spørsmål kan stilles underveis, og jeg vil gi personlig veiledning under timen, samt justere øvelsene ved skader eller hensyn som må tas. Timen er for alle, men deltagelse her avklares i samråd med instruktøren. På timen utfordres deltakerne til raskere bevegelser og mer balanse stående i ulike posisjoner, noe som er en utvidelse i forhold til nybegynnerkursene. Diverse utstyr vil også benyttes. Pilatesteknikken vil ligge sentralt i utførelsen av øvelsene.

Du vil oppfordres til å utføre øvelser etter din kapasitet og utfordre deg selv til å bruke muskler, balanse og stabilitet på en rolig og spennende måte. Finn fokus og la kropp og sinn finne en unik mulighet til samspill og kontakt. Velkommen!!

 

Varighet: 9 ganger

Tid: Onsdager klokken 19:15 – 20:15

Sted: Oppsalklinikken

Pris: 2200,-

 

PÅMELDING