Dette er spesialtimer for deg som nettopp har født og ønsker å komme igang igjen med trening skånsomt. Fokuset vil være på å finne tilstedeværelse og styrke musklene i mammakroppen etter de naturlige påkjenningene kroppen har kjent på gjennom svangerskap og fødsel. Kurset fokuserer på grundig holdningstrening for kroppen, styrke opp bekkenbunn, samt muskelkontroll i blant annet i hofter, mage, rygg og skuldre.

Barnet ditt kan være fra 6 uker til 8 mnd.
Dere ligger på hver deres matte, og babyene vil også være med på noen av øvelsene. De vil etter hvert være opptatt av alle inntrykkene, og utforske sine små bevegelser sammen med mor på timen. Du vil lære deg øvelser du kan ta med deg inn i din nye hverdag og gjøre disse enten med eller uten den lille.

I kurset vil vi bruke øvelser hentet ut fra Pilatesteknikken, og øvelser spesielt rettet mot den fasen du som mor er i akkurat nå. Du står fritt til å stille spørsmål, amme eller gå litt fra og til om barnet ditt sover utenfor studioet.

Jeg har 15 års erfaring innen gruppetrening, rehabiliterende og forebyggende trening, bevegelsestrening og veiledning av mor og barn på trening. Jeg er utdannet Aktiv mot kreft-instruktør, Personlig Trener, og gruppeinstruktør ved Norges Idrettshøyskole. Jeg kommer til å samarbeide med Manuellterapeut/idrettsfysioterapeut Monica Nordløkken om dette kurset. Skulle det være behov for mer individuelt tilpasset trening vil dette kunne avtales underveis.

Ta vare på den fantastiske fasen i livet ditt og gi deg selv – sammen med den lille – kvalitetstid hvor du samtidig kan få påfyll av kunnskap og energi til å styrke kroppen opp igjen. Du vil møte andre i samme situasjon som deg, og dermed også pleie både psykisk og fysisk helse!

Oppstart fortløpende. Kurset settes i gang ved 5 påmeldte eller fler. Maks 8 på gruppen. Velkommen til både deg og den lille.

 

Varighet: 8 ganger

Tid: Onsdager klokken 10:00 – 11:00

Sted: Oppsalklinikken

Pris: 1760,-

 

PÅMELDING